18 years experience in the IT world!

Кариери

СЕРВИСЕР ЗА ИТ УРЕДИ И ОПРЕМА ВО СЕКТОР ЗА СЕРВИС И ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

AITONIX е една од најголемите компании за IT дистрибуција и изработка на софтвер која оперира на македонскиот пазар и на пазарите во соседните Балкански држави (Албанија, Косово, Бугарија). Благодарение на…

AITONIX ПРОГРАМА ЗА ПРАКТИКАНСТВО 2018

Аплицирај за Програмата за практиканство 2018 на AITONIX и искористи ја можноста да учиш од врвните професионалци во IT и ITC индустријата, работејќи на реални проекти во пријателска работна средина…